Voor wie

Haneco Services is er voor iedereen.

De doelgroepen waarvoor wij bemiddelen bestaan voornamelijk uit particuliere woningeigenaren, wooncoöperaties, VvE's en vastgoedeigenaren. In combinatie met samenwerkende partners is dit ook mogelijk voor bedrijven.


Onafhankelijk advies op maat

Welke maatregelen zijn er nodig om energie te besparen? Die vraag beantwoorden wij graag met onafhankelijk maatwerkadvies.

Het pluspunt van onafhankelijk maatwerkadvies is dat het een combinatie vormt van verschillende disciplines, zonder dat daarbij wordt ingegaan op alle bijbehorende protocollen.

Met behulp van een advies op maat kunnen we inzichtelijk maken welke maatregelen mogelijk zijn om energie te besparen.

Belangrijk om te vermelden is dat wij alleen advies geven. Uiteindelijk is het aan u om te bepalen welke aspecten van het advies worden toegepast. In het advies leest u direct wat het u oplevert om het energieverbruik te verminderen, en hoe u dit kunt realiseren. Ook voor een plan van aanpak en communicatie naar de bewoners bent u bij ons aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in een onafhankelijk maatwerkadvies over energiebesparing en welke maatregelen u kunt nemen? Neem gerust contact op.

Particuliere woningeigenaren

Particuliere woningeigenaren

Heeft u torenhoge elektriciteitsrekeningen? En stookkosten die niet meer bij te benen zijn? Zelf energie besparen is mogelijk.

Door het kopen van energiezuinige apparatuur proberen veel consumenten de kosten minimaal te houden. Uiteindelijk zet dit niet veel zoden aan de dijk.

Staat er een goede koelkast in uw keuken met energielabel AAA? Top! Maar besteed ook vooral aandacht aan de rest van de woning, anders heeft het weinig zin. Een zuinige woning houdt in dat uw energierekening daalt en dat u een steentje bijdraagt aan een beter milieu, met minder CO2-uitstoot.

Wilt u ook een lagere energierekening, meer wooncomfort, een waardestijging van uw woning en minder CO2-uitstoot? Haneco geeft u graag eerlijk en onafhankelijk advies over de energetische maatregelen die u kunt treffen.

Particuliere woningeigenaren

Wooncoöperaties

Als woningcorporatie bent u het communicatiekanaal tussen vastgoedbeheer enerzijds en huurders anderzijds.

Wij begrijpen dat het een kwestie is van constante balans vinden tussen huurdersbelangen en (veranderende) regelgeving. Op deze manier blijft er in de dagelijkse praktijk minder tijd over om, tussen het klantcontact en de richtlijnen door, ook nog tijd vrij te maken voor energieprestaties en bouwkundige keuringen.

Laat Haneco dit voor u oplossen. Wij ontzorgen en assisteren u bij het (bijna) energieneutraal maken van uw gebouwen. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat wij alles vakkundige en grondig uitvoeren. U bent niet langer de slager die zijn eigen vlees keurt: met onze scherpe en frisse blik zorgen wij er voor dat u het maximale uit uw projecten (of volledige mutatie) haalt. Wanneer u ons de basisinformatie en NAW-gegevens geeft, zorgen wij voor de rest.

Haneco Services staat bekend als dé partner in volledige ontzorging. Dankzij onze expertise kunnen wij maatwerk advies leveren dat bij uw woningen past, zonder daarbij de huurder uit het oog te verliezen. Voor u is een tevreden bewoner ontzettend belangrijk, dat geldt ook voor ons. Daarom zorgen wij voor goede afspreken met de huurders en gecertificeerde aannemers, duidelijke communicatie naar u en uw huurders en passende producten voor alle partijen.

 
VVE

VvE's en Vastgoedeigenaren

Het doel van de meeste VvE's en vastgoedeigenaren die ons benaderen is hetzelfde: zonder er zelf naar om te hoeven kijken, zo min mogelijk energieverbruik realiseren en dus zo energieneutraal als mogelijk worden. Zo ontstaan natuurlijk ook zo min mogelijk kosten.

Als vastgoedeigenaar en VvE heeft u ook te maken met expansie, herbestemmingsplannen en duurzame energie. Wij zorgen ervoor dat u de touwtjes in handen houdt met betrekking tot ruimtelijke ordening, onderhoudsplanning en duurzaamheid.

Wij leveren alleen maatwerk advies. Dit houdt in dat wij niet alleen maar de nadruk leggen op te behalen energieprestaties, maar ook kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en de praktische uitvoerbaarheid van de trajecten die wij adviseren.

Geen theoretische rapportages met ellenlange uiteenzettingen van onze bouwtechnische keuringen, maar adviezen die helder zijn en gelijk laten zien hoe onze bevindingen zijn vertaald naar de praktijk.