Innovatie

Windenergie

De laatste innovatieve producten

PCM Zonneboilersysteem
Warmwater zonder buffervat

TD Zonneboilersysteem
Zonneboilersysteem met wel 80% rendement, en altijd warm water

Biologische CV vloeistof
Besparing en bescherming van het cv systeem tot wel 40% besparing op het gasverbruik

Havobol Click en Go
Ultra dunne vloerverwarming voor elke ondervloer toepasbaar

Speed Comfort
De slimme radiatorventilator Speciaal toepasbaar voor LTV verwarming

De Skywind windmolen
De nieuwste generatie kleine windmolens voor particulier/huishoudelijk gebruik

De WindLeaf
Een particuliere windmolen met een indrukkwekkend design

2Dutch Windmill
Particuliere windmolen voor op de schoorsteen (nog niet particulier leverbaar)

Passief Bouwblok
De snelste en energiezuinigste manier van nieuwbouw

Solo Radiatoren
De nieuwe generatie LTV radiatoren met een zeer hoog afgifte vermogen

ES Warmtepompen
De meest innovatieve warmtepompsystemen uit Scandinavië met als eerste een klasse A++ pomp

Powertrust Energieopslag
De eerste intelligente en 99% recyclebare energieopslag mogelijkheid met diverse opslagcapaciteit. Voor particulier gebruik van 3000Kwh tot wel 11000Kwh.

Nederland heeft veel baat bij innovatie, niet alleen voor de ontwikkeling van onze economie, maar ook voor de toekomstige welvaart.

Daarnaast is innovatie ook voordelig voor de maatschappij. De samenleving kan een essentiële bijdrage leveren aan wereldlijke opgaven op het gebied van klimaatverandering, gezondheidszorg en vergrijzing, voedselvoorziening en uitputting van grondstoffen. Organisaties hebben ook belang bij investering in vernieuwingen, omdat innovaties nieuwe en/of betere producten opleveren met profijt en/of behoud van hun marktpositie.

Bovendien leiden product- en procesinnovaties door organisaties tot een hogere productiviteit. Producten die verbeterd zijn hebben meer toegevoegde waarde (per eenheid input). Ook kan de productie sneller, goedkoper en efficiënter verlopen door verbeterde processen (zoals de inzet van nieuwe machines).

Vernieuwende ideeën

Kleine ondernemingen leveren nog steeds de beste innovatieve ideeën.

Helaas is voor deze kleine bedrijven product en procesinnovatie minder van toepassing dan bij de grote spelers. Ze ontwikkelen producten namelijk uit passie voor een specifiek doel. Ze willen met hun producten een steentje bijdragen aan het milieu en hebben dus geen groot winstoogmerk. Daarom is het samenwerken met kleine ondernemingen belangrijk.

Haneco Services zet zich in voor deze doelgroep. Niet alleen omdat deze vernieuwingen meestal niet verder komen dan een prototype, maar ook omdat deze producten uit financieel oogpunt vaak ondergesneeuwd raken. Daarom krijgen ze bij het grotere publiek vaak geen bekendheid.

Alleen op de grotere bedrijven is het spreekwoord ''met geld maak je geld'' van toepassing. Vaak hebben kleine spelers niet de kennis en mogelijkheden in huis om belangrijke innovaties bekend te krijgen bij het grotere publiek.

Wij hebben deze kennis wel en daarom bemiddelen wij graag tussen diverse organisaties om deze vernieuwingen toch een grotere bekendheid mee te geven.

DTE-Europe verzorgt voor ons de technische ondersteuning, pilots, monitoring en innovatie.